Sulmet e ankthit – Klan Kosova 21/1-2016

Sulmet e ankthit – Klan Kosova 21/1-2015

Per sulmet e ankthit kam fol ne emisionin “Ora e Pasidtes” ne Klan Kosova. Kete radhe i kam permend vetem disa simptome dhe si me i menagju ato.

Per me shume intervista ne kanalet tjera kliko ne linqet me poshte:

Ne RTK, Emisioni Imazh, emisioni mbi seminaret e mia ne Kosove

Koha Vizion – Stresi dhe Ankthi

KTV- Sfidat e femrave shqiptare, ankthi dhe depresioni

Per shiquesit e TV Dugagjinit – Shprehite e ankthit

Ne anen e djathte ne kete faqe ke mundesi me u regjistru ne buletinin e vetem shqiptar mbi vetedijesimin e shendetit mental, emocional dhe fizik.
Shkruaje emrin dhe email adresen dhe aty te pret nje dhurate nga une!

Per seancat individuale me mua kliko këtu!

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.