Kush eshte Elvira?

Shkurt – Kush është Elvira Haxhiaga?

Duke mbajtur trajnim te biznesit ne internet per 135 nderrmares dhe perfaqesues te Nuskinit nga e gjithe Suedia, Janar 2013
Duke mbajtur trajnim te biznesit ne internet per 135 nderrmares dhe perfaqesues te Nuskinit nga e gjithe Suedia, Janar 2013

Specialiteti dhe ekspertiza e profesionit tim jane traumat dhe “Online Marketing-u” (Si te startojme apo etablizojme biznesin ne internet)

Siperfaqesisht te dyjat  dallojne njera me tjetren, por ne thellesi dhe berthame baza eshte e njejte. Rritja dhe zhvillimi personal.

Sot e udheheqi biznesin tim internacional qe vepron ne disa tregje te ndryshme te botes. Baza e kesaj veprimatrie eshte shendeti dhe produktet etnobotanike. Qe nga viti 2009 e kam te drejten eksluzive te distribuoj produktet e kompanise amerikane Nu Skin, ku baza eshte shkenca gjenetike dhe medicina e lashte bimore. Kombinim magnifik.

Jam perqendru ne Mediat dhe Rrjetat Sociale, ku 80% te aktivietteve te mia sot ndodhin online, pra ne internet. Klientet e mi me gjejne online.

Ne Suedi ankthin dhe depresinon e kam lene ne vitin 2009, ndersa ne trojet tona ia kam vazhdu kesaj pune qe nga viti i kaluar. Arsyeja eshte shume e thjeshte. Nuk mundem t’i shof njerezit duke vuajtur kur e di qe ka zgjedhje te problemit.

Cdo dite ne inboxin tim pranoj ne mes 20-60 emaila me pyetje te njejta. Si me menaxhu ankthin, depresionin, dhimbjet e ndryshme, stresin etj.

Cdo emailit i pergjigjem personalisht dhe ne te shumten e rasteve pastaj behen edhe konsultimet me mu. Per me shume info rreth konsultimeve kliko ketu.

Per lirmin e ankthit dhe depresionit me ane te meditimeve dhe teknikes se EFT-se kliko ketu.

Ne Kosove p.sh nuk ka alternativa te ndryshme  apo zgjidhje holistike me e eliminu depresionin. E ndi si obligim me ju ndihmu njerezve duke ju ofru zgjedhje natyrore, sepse e di qe keto ndihmojne.

Veprimtarine tjeter te ekspertizes time, sic eshte interneti dhe biznesi do ta implementoj dalngadal ne trojet tona dhe qellimi im kryesor me kete pune eshte i njejte sikurse i kaluari. Tju ndihmoj sipermarresve shqiptar me bizneset e tyre.

Qellimi im tjeter  eshte te krijoj te ardhura pasive dhe tju ndihmoj te tjereve te bejne kete. Te ardhurat pasive refereohen tek puna qe behet ne internet dhe sherbimet tjera te biznesit te jene 80% digjitale. Kjo do te thote qe nuk ke nevoje te jesh dikund fizikisht per me te krijuar profite.

Me e  farmeret e Kosoves dhe Ministrine e Bujqesise, Prishtine 2012
                                           Me e farmeret e Kosoves dhe Ministrine e Bujqesise, Prishtine 2012

 

Puna ime ne Skandinavi

Asnje pervoje pune nuk eshte pa sakrifica dhe sfida. Vetem duhesh me zgjedh se a ja vlejne sfidat dhe sakrifica per ate qe deshiron me arrit? Si e definon suksesin mvaret se cka eshte suksesi per ty! Ti e vendos suksesin tend dhe jo ndonje autor i librave te suksesit. 🙂


Kliko ketu per te dal te faqja mbi biografine time personale ne Suedi, Norvegji, Finlande dhe Danimarke.

 

Kanalet sociale inspiruese per jete dhe profesion

Nese ke biznes dhe nuk e shfrytezon internetin per kete, ti kurre nuk do te kuptosh se cfare mundesi humb.

Kliko ketu per te dal tek faqja e regjistrimit per keshilla mbi biznesin ne internet.

———————

Ne internet, mund te me gjesh ne:
http://www.transforma.mobi
(Platforma e parë digjitale në gjuhën shqipe mbi vetmenaxhimin e shëndetit dhe zhvillimit personal)

http://www.lookfeeldogood.com
(faqe suedeze dhe shqipe)

http://lookfeeldogood.nsedreams.com (faqja nderkombetare)

http://bloguiles.wordpress.com (blog shqiptar)

Ne Facebook:
Per Perndritje dhe Vitalitet Shqiptar

Ne Youtube:
2Lookfeeldogoodshqip (kanali ne shqip)
Lookfeeldogood (kanali ne suedisht)
Lookfeeldoearngood (kanali ne anglisht)

 

Drita Kadriu

Pershendetje,

sigurishte se jeni larg Kosoves, por nese vini ne Kosove kam deshire te ju takoj. Une besoj ne subkoshiencen dhe ndryshimet permes forces se besimit.

Drita

Elvira

Ju flmnd z. Drita.

Nuk jam edhe aq larg Kosoves. 🙂

Ne gusht do te jam ne Kosove dhe shpresoj se do e gjejme nje kohe te takohemi. Me te mira!
//E

Elvira

Ju pershendes z. Shqipe,

Do tju dergoj mail tani qe te mund te bisedojme me lirisht. Me duhen disa detale nag ju.

Me te mira
//E

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.