Seminari ne Peje me 16/11-2013

Peja, 16/11-2013

Peja2 kl_Fotor

70% te shprehive tona te perditshme ndikojne ne semundjet dhe vdekjet e parakohshme. Per kete fakt dhe per shume fakte tjera te rendesishme do te flas ne seminarin e radhes ne Peje.

Problemi me i madh qe njerezit sot ballafaqohen ne Kosove nuk jane stresi dhe ankthi, por mungesa e informacionit si dhe jo dituria se cka eshte ankthi dhe stresi si dhe si t’i menaxhojme keto.

Nese ke mundesi dhe ke kohe mos e le pa ardh. Rezervoje vendin sa me shpejte sepse vendet jane te kufizuara!

Te mire pres!
//Elvira

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.