Seminari ne Gjakove me 17/13

Gjakovë 17/11, 0ra 17.00

GJAKOVA1

A mund ti parandalojme semundjet parakohore?
Pergjigjja eshte PO!
70% te shprehive dhe aktiviteteve tona te perditshme munden me zvogelu rrezikon e vdekjes parakohore.

Ne Gjakove do te flas per ankthin dhe depresionin dhe si mund t’i ndihmojme njeri tjetrit per me jetu me gjate dhe me shendosh!
Do t’i zbuloj fshehtesite e terapistave se si e dallojne nje fytyre ne krize dhe nje fytyre te shendosh.

Shpresoj te jesh edhe ti aty!

Te mirepres!
//E

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.