Seminaret dhe webinaret

Prishtina 14/9-2014
AAfishi14

Peja, 16/11-2013

Peja2 kl_Fotor

70% te shprehive tona te perditshme ndikojne ne semundjet dhe vdekjet e parakohshme. Per kete fakt dhe per shume fakte tjera te rendesishme do te flas ne seminarin e radhes ne Peje.

Problemi me i madh qe njerezit sot ballafaqohen ne Kosove nuk jane stresi dhe ankthi, por mungesa e informacionit si dhe jo dituria se cka eshte ankthi dhe stresi si dhe si t’i menaxhojme keto.

Nese ke mundesi dhe ke kohe mos e le pa ardh. Rezervoje vendin sa me shpejte sepse vendet jane te kufizuara!

Te mire pres!
//Elvira

Seminaret dhe webinaret

Keto evente jane te krijuara vetem per tri qellime!

1. Te informojne
2. Inspirojne
3. Ndihmojne!

Kemi shume pune te bejme sa i perket menaxhimit te vetes tone, kur eshte fjala per shendet me se pari e pastaj edhe per frontet tjera.

Seminaret jane te krijuara “live” ne qyetet e ndryshme te trojeve tona.

Ndersa webinarin e pare do te bej te shtunen me 6/10, ora 16.00. Tema eshte ” Si te menaxhojme stresin dhe ankthin”

 

 

ACOLLAGE
Nese deshiron me lexu me shume per seminaret ne Tetove, Prishtine, Gjakove, Presheve kliko ketu!

Vehbi Goxhuli

Sinqerisht je e mrekullueshme dhe shume e vendosur pe r te i ndihmuar te tjereve e gjithashtu edhe mua po me perkrah vazhdimisht , une ju vlersoi dhe ju ♣ ç’moi shume.

Ju falemnderit dhe shume shpresoi se do te takohemi ne Kosove.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.