Seminaret dhe webinaret

Prishtina 14/9-2014
AAfishi14

Peja, 16/11-2013

Peja2 kl_Fotor

70% te shprehive tona te perditshme ndikojne ne semundjet dhe vdekjet e parakohshme. Per kete fakt dhe per shume fakte tjera te rendesishme do te flas ne seminarin e radhes ne Peje.

Problemi me i madh qe njerezit sot ballafaqohen ne Kosove nuk jane stresi dhe ankthi, por mungesa e informacionit si dhe jo dituria se cka eshte ankthi dhe stresi si dhe si t’i menaxhojme keto.

Nese ke mundesi dhe ke kohe mos e le pa ardh. Rezervoje vendin sa me shpejte sepse vendet jane te kufizuara!

Te mire pres!
//Elvira

Seminaret dhe webinaret

Keto evente jane te krijuara vetem per tri qellime!

1. Te informojne
2. Inspirojne
3. Ndihmojne!

Kemi shume pune te bejme sa i perket menaxhimit te vetes tone, kur eshte fjala per shendet me se pari e pastaj edhe per frontet tjera.

Seminaret jane te krijuara “live” ne qyetet e ndryshme te trojeve tona.

Ndersa webinarin e pare do te bej te shtunen me 6/10, ora 16.00. Tema eshte ” Si te menaxhojme stresin dhe ankthin”

 

 

ACOLLAGE
Nese deshiron me lexu me shume per seminaret ne Tetove, Prishtine, Gjakove, Presheve kliko ketu!

Vehbi Goxhuli

Sinqerisht je e mrekullueshme dhe shume e vendosur pe r te i ndihmuar te tjereve e gjithashtu edhe mua po me perkrah vazhdimisht , une ju vlersoi dhe ju ♣ ç’moi shume.

Ju falemnderit dhe shume shpresoi se do te takohemi ne Kosove.

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.