Promovo Transformën dhe përfito!

Promovo Transformën dhe përfito!

Këtu tani të vjen një mundësi ekskluzive për ty në buletinin e shëndetit dhe për ty që më përcjell nëpër forumet e ndryshme digjitale..

Ti sigurisht si unë je një person që dëshiron me kriju dicka të bukur në jetën tënde. Jo vetëm aq! Ti je gjtihashtu një person që dëshiron me ju ndihmu të tjerëve.

Ka ardh koha me ngrit nivelin e punës time  kur është fjala për me i shëbry njerëzimit nga një vetëdije më e lartë dhe e përndritur.

Profesioni im dhe eksperienca e punës time në tregjet e ndryshme evropiane dhe amerikane më kanë mësuar se kur dituria dhe dashuria ndahet me të tjerët atëherë fitues dalin të gjithë.

Në videon më poshtë do e shef inqizimin ku kam treguar se pse e kam krijuar këtë mundësi. Nëse e ke një orë të lirë ti do e shiqon këtë prezentim,

Sigurisht që të kujtohet programi edukues “Transforma”?
Nëse ke qenë e/i regjistruar në këtë buletin ti i ke pranuar këto emaila më herët, apo je duke i pranuar tash.

Ty që je në pjesë e forumeve të mia digjitale të ofrohet një mundëesi ekskluzive.

Progarmi ka filluar me datën 21 Qershor të vitit 2014 dhe në këtë program marrin pjesë dy gupe. Arsyet se pse janë kyqur njerëzit në Transfomë janë të ndryshme. Ajo që më kënaq është fakti i ndryshimit. Këta persona ndryshojnë vet, por edhe i vedijësojnë të tjerët të transormohen.

“Transforma” është i vetmi program edukues mbi vetmenaxhimin e shëndetit Skärmavbild 2015-05-04 kl. 13.11.21në gjuhën shqipe dhe i vetmi digjital një vjeqar në gjuhën shqipe. Mësimet janë të kalibrit të lartë dhe që krijojnë ndryshime në aspektin mental, fizik, emocional dhe shpirtëror. Cdo mësim është i integruar teoritikisht dhe empirikisht nåe proceset e punës. Përvoja e materialeve të dhuruara në këtë program është mbi 30 vite e gjatë sepse ky program nuk është i pregatitur vetëm nga unë, por edhe nga nje terapeute e Energjisë së Psikologjisë dhe Gestalt Terapisë. Pra, programi është i dizajnuar në atë mënyrë që do t’i ndihmoj personit me i ndihmu vetës me teknika të ndryshme të punës. Ky program është për persona me vetëdije të shëndoshë dhe nuk mundet cdo kush me i kuptu proceset e punës dhe mësimet që dhurohen aty. Pra, dëshiroj të theksoj se ky program nuk ju ofrohet personave me gjendje të rënde psiqike.

Cfarë të ofrohet ty tani?

Tani ty të ofrohet mundësia me promovu “Transformën”. Cdo rekomendim që e bën do të përfitosh 10% të vlerës së këtij programi. Prej që ia kam fillu punës me këtë platform unë gjithashtu kam punu me sistemin përfitues. Pra që kjo platform të bëhet program “Affiliate”, qe dmth cdo person mundet me u bashkangjit në këtë sistem dhe me rekomendu programin, vetëm me anë të një linku që lidhet personalisht me ty.

Me datën 10/5  e kam mbajtur webinarin “Live” për ata të cilët kanë qënë të interesua me shiqu se si munden me kontribu.

E di që ata të cilët janë në Transformë do e rekoemndojnë këtë program, dhe pse jo mos me e nda këtë përfitim në mënyrë më deomkratike. Pra edhe ti që nuk je e/i kyqur në programin edukues Transforma mundesh me përfitu. A je gati me bë dicka ndryshe? Edhe të ndihmosh, të përfitosh dhe të fitosh? Populli ynë ka nevojë për ndihmë edhe shumë e shumë vite. Prandaj pasi që e di që unë vet nuk mundem me kriju ndryshime, atëherë e kam mundësu këtë edhe për ty! Jam duke kërkuar persona me tipare lideri, të sigurt se cka dojnë dhe që nuk i frikësohen ndryshimeve. A je ti ky person?

Këtu poshtë të vjen inqizimi i webinarit “Rekomendo dhe përfito me “Transformën”

Nëse dëshiron me ditë më shumë për “Transformën”, hyn në www.transforma.mobi dhe shiqoje videon me titullin “Magjia e Transformës…”

Si mu regjistru në webinaret e Elvirës?

Nësë është hera e parë që regjstrohesh shiqoje këtë video më poshtë.

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.