Dhimbjet Kronike – Mundësi për ndryshim apo kurth për vetshkatrrim?

Dhimbjet Kronike – Mundësi për ndryshim apo kurth për vetshkatrrim?

Në qoftë se me të vërtetë e ke vendos me ndryshu dicka në jetën tënde, atëherë nuk do te len pa ardh në seminarin e radhës, të shtunën 7/2 në Prishtinë. Seminar ky  i cili do të organizohet nga unë, Elvira Haxhiaga dhe si mysafire e kam ftuar eksperten e ushtrimeve fizike Vjollca Kuqin.

Ky seminar është i një kalibri krejtësisht tjetër, sepse përveq se jemi dy eksperte me një përvojë pune totale mbi 35 vjecare, secila e adhuron dhe me perkushtim e kryen punën e saj. Njëra është terapiste shqiptare nga Skandinavia, ndërsa tjetra ka punuar me shëndet fizik shumë e shumë vite me mosha të ndryshme.
Elvira Haxhiaga me tekninat  e saj të punës ka ndihmuar shumë indivdë të lirohen dhe shërohen nga dhimbjet e ndryshme vetëm me metoda natyrore. Cdo simptom fizik thotë Elvira e ka burimin tek emocionet dhe struktura e personalitetit.
Ashtu sic e trajtojmë trupin ashtu e trajtojmë edhe mendjen dhe emocionin!
Vjollca Kuqi ka gjithashtu qasje holistike dhe me ekspertizën e saj ka ndihmuar shumë gra e të rrinj të ndihen mirë, nëpërmes ushtirmeve fizike dhe këshillave se si me e mirëmbajt trupin.
Vjollca sot e menaxhon studion e saj të aerobisë dhe fitnesit ku qindra gra e të rrinj ushtrojnë. 

Informacionin që do ta ndan Elvira me publikun shqiptar të shtunën, ende shumë pak mjekë e psikologa e ndajnë nëpër trojet tona!

Në Kosovë dhe në trojet tona, një seancë individuale një orëshe me Elvirën është 25€ dhe të shtunën ti do të jesh me Elvirën dhe Vjollcën plot tri orë dhe do të paguash vetëm 10€.

Nëse dëshrion me dëgju dhe shiqu dicka ndryshe ti do të vjen!

Ma konfirmo ardhjen në email:
elvira@lookfeeldogood.com

Pagesa bëhet në vendtakimin e seminarit.

 

Skärmavbild 2015-02-03 kl. 17.01.29
Kliko këtu ku mund të lexosh cfarë thonë të tjerët për seminaret e Elvirës.

Mos e le pa ardh të shtunën!

Të mirëpresin Elvira me Vjollcën!