Si mundem të ndihmoj me liru ankthin?

Si mundem të ndihmoj me liru ankthin?

Në videon më poshtë do të kesh mundësi t’a shikosh reportazhin e bërë nga nga KTV-ja për programin “Anima”. Pas këtij emisioni kam pranu qindra emaila me pyetje të njëjtë “Si me liru ankthin?”, “Si me liru depresionin, stresin?” e shumë pyetje tjera që kanë të bëjnë me shëndetin mental dhe fizik.

Videoja është një kombinim i iniqizimit tim personal dhe KTV-së. Pas reportazhës do të tregoj se si mund të ndihmoj konkretisht dhe pse duhesh rezervu seancat private me mua.

Nuk ka lidhje se a je në ankth, depresion apo ne cfardo krize ti duhesh të lirohesh nga kjo gjendje dhe të mësohesh si t’i menaxhosh ato në të ardhmën. Nëse nuk lirohesh nga ankthi, depresioni apo stresi emocional t’i do të përjetosh edhe simptome tjera fizike që do ta keqësojnë gjendjen.

Prandaj mos prit dhe lirohu!

Pasi qe e shiqon videon kthehu prap në këtë faqe dhe rezervoje seacnën duke klikuar këtu.

Emine

Masditja sum rrihet deri ne mbramje , nuk um ze gjumi me pune nuk punoj sum punohet qka mkshillon ti me ba perdori barna .

Nexhat Salihu

Pershndetje Elvira verte je e mrekullushm ti vetem kur te fol te ben te ndihesh shum te pershdes me gjith zemer.