Fitoje peshën e duhur me expertën e ushtrimeve fizike Vjollca Kuqi

Fitoje peshën e duhur me expertën e ushtrimeve fizike Vjollca Kuqi

AVjollca1

Vjollca Kuqi punon profesionalisht mbi 20 vite me trupat fizikë të moshave të ndryshme.

Po e shkruaj këtë artikull  për të ndihmuar ty. Pranoj emaila dhe mesazhe në Facebook cdo ditë mbi problemin e mbipeshës apo nënpeshës.

Vjollca Kuqin e sygjeroj për secilën femër apo secilin mashkull dhe për TY në Kosovë dhe në te gjitha trojet tona, që dëshiron të arrish peshë te duhur dhe trup të ushtruar.

Vjollcën e rekomendoj sepse Vjollcës i besoj.

E di me 100% siguri se kur nuk jemi të kënaqur me trupin tonë atëhere më shumë do të shtojme peshë, apo do te ignorojm mirëqenien e trupit. Kjo do të rezulton edhe në shëndetin mental dhe emocional.

Une vet kam pas rastin të marrë pjesë në aktivitet e Vjollcës të ushtrimeve fizike dhe e kam pa diturinë e saj dhe seriozitetin qe e ka me i ndihmu njerëzve e sidomos grave me arrit peshen e tyre te duhur dhe te kenë nje trup që ato e dëshirojnë.

Me ndihmën e Vjollces gjatë punës së saj të palodhshme dhe shumëvjeqare mijëra tona kilogram të paduhur janë humbur dhe qindra trupa janë shëruar. Me Vjollcën bashkëpunoj profesionalisht kur është fjala te niveli ushqyes i trupit, dietat e ndryshme si dhe mirëqeninen e trupit fizik, mental dhe emocional.

Përveq ushtrimeve fizke, dhe konsultimeve ushqyese Vjollca ofron edhe tretmane fizioterapeutike që janë të testuara klinikisht.

Cfarë ofron Vjollca tani?

Gjatë verës Vjollca ofron metoda të popullarizuara dhe efektive për ty që dëshiron të arrish:

  1.   Uljen në peshë
  2.   Zvogëlim të perimetrit si dhe
  3.   Reduktim të ndjeshëm të celulitëve.

Përveq ketyre metodave efekti i tretmaneve do te konstribon në:

  •   tërheqjen e lëkurës
  •   transportimin më të mirë të dhjamit të shkrirë
  •   stimulimin e qarkullimit të gjakut
  •   rritje të nivelit të oksigjenit në trup
  •   pastrimin e toksinave nga trupi
  •   proporcionin te balancuar dhjamor

MrekulliaTrupit

Si ndihesh ti me trupin tend?

Një tretman zgjat një orë e gjysë dhe përveq trajtimit fizioterapeutik në cmim inkudohen edhe këshillat ushqyese qe përshtaten individualisht për cdo person, mvarësisht prej nevojës dhe kërkeses.

Për të arritur rezultat efektiv trupi duhet trajtohet me më së paku me 10 seanca. Kjo bëhet sepse trupi hyn ne një proces vetshërimi dhe kjo zakonisht zgjat disa javë.

Asnjë rezultat i mirë dhe i qëndrueshëm nuk arrihet shpejt!

Askush nuk e meriton me urrejt trupin e vet.

Mbaje në mend se sa më shumë nuk do të pëlqen trupi aq më shumë do të ndihehs keq dhe si rezultat i kësaj do të shkakton jo balanc në metabolizëm, shpërndarje të yndyrrës si dhe jo balanc emocional.

Kur ti ndihesh mirë dhe je e/i knaqur me vetën tënde ateherë truri yt do te liron hormonin e gëzimit Seratonin që është më i fuqishëm se cdo barnë qetësuese apo antidepresiv.

Vjollcën e rekomendoj për mirëqeninen tënde dhe për trupin tënd!

Skärmavbild 2014-06-12 kl. 14.37.54
apo edhe ne Facebook e gjen Vjollcën në këtë link më poshtë

https://www.facebook.com/vjollcakuqi?fref=ts

A ke nevojë me prit më?

Nuk ka lidhje se në cilin qytet jeton, kontaktoje Vjollcën sot!

A2
Pikat me të cilat punohet.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.