Sfida dhe shpresa e Kosoves jemi vet ne!

Sfida dhe shpresa e Kosoves jemi vet ne!

Radio Televizioni i Kosoves, para disa diteve sa kam qene ne Kosove e ka realizu nje reportazh te shkurter mbi punen time ne trojet tona si dhe per programin edukues per vetmenaxhimin e shendetit “Transforma”.

Video-ja  per mua simbolizon sfida dhe mundesi te reja.E simbolizon te kaluaren sfiduese dhe te ardhmen pozitive, ku se bashku mundemi me kriju me shume!

Shpresoj se do te pelqej!

Sikurse email-at, mesazhet, dituria dhe ekseprienca ime qe jane shpresa jote, gjithashtu edhe ti qe e lexon kete artikull dhe e shiqon kete sekuence te videos me egzistencen dhe me aftesite e tua je shpresa ime!

E di qe secili prej nesh e kemi nje qellim ne kete jete, vetem se duhet ta gjejme ate!

Nese deshiron te dish me shume per “Transformen” me shkuraj tek: elvira@lookfeeldogood.com