80 vjeqarja e shokon jurin dhe publikun ne “Britain’s Got Talent”.

80 vjeqarja e shokon jurin dhe publikun ne “Britain’s Got Talent”.

Skärmavbild 2014-04-14 kl. 13.07.15
Kushdo qe ka thene qe mosha e vjeter eshte problem ka genjy!

Mosha nuk eshte problemi, por qendrimi ndaj moshes eshte!

Ne kete video mund t’i shikosh levizjet qe sipas shumices jane te pamundura ne moshen sikurse qe eshte valltarja ne kete klip.

Inspirohu dhe ushqehu me shpresa dhe elimonoji gradualisht mendimet e te tjereve qe i ke be tuat!

Urdhero vallezimin spektakular te Salses me zonjen Paddy! Observoje gjithashtu reagimin e publikut ndaj moshes dhe si jemi te programuar te reagojme automatikisht ne dicka qe e kemi mesuar eshte  e pamundur!

Mesazhi i ketij postimi eshte rimeso dhe rizbulo!