Me apo pa stres – Populli eshte i mllefosur dhe ka te drejte!!

Me apo pa stres – Populli eshte i mllefosur dhe ka te drejte!! Mllefi yt dhe i gjithe popullit shqiptar eshet 100% legjitim dhe me vend! Ky artikull i drejtohet krijuesve me te medhenj te opinionit publik, MEDIAVE. Nese punon me media ne ndonje menyre dhe te bjen ne sy ky postim, atehere pergjegjesia jote … Continue reading Me apo pa stres – Populli eshte i mllefosur dhe ka te drejte!!