Jeta jote eshte dhurata jote

Jeta eshte dhurata!

Sa e cmon dhe e don dhuraten tende aq me shume do te jesh e/i lumtur.

Nje nder gjerat qe duhet pas parasysh qe ta konsiderojme jeten si dicka te cmuar eshte qellimi i jetes. Nese nuk e dijme se pse zgjohemi cdo dite nga gjumi dhe nese e marrim jeten si dicka te kot, rreziku eshte se ti do te jesh gjithmone e/i palumtur.

Ne video e kam shpjeguar se cfare une bej per ta konsideruar jeten si dhurate. Me jane duhur vite te tera ta kuptoj magjine e jetes dhe ta thej kodin e palumturise dhe ankthit. Ne kete video tregoj se cfare une bej cdo dite per ta mirembajtur energjine e paster.

haliti

Faleminderit Elvira,ashtu është se dhurata asht jeta!ajo asht plot sfida dhe probleme,po varet nga ne se si i sfidojm dhe si ju kyqemi problemeve per zgjidhjen e tyre.Dhurata ne shiqimin e parë, prnohet edhe e mbyllur si dhurat e gezuar pa varsisht se qka ka ne mbrendin e saj(e mshehur) sikur edhe jeta qe asht e fshehur po ne duhet hapur dhe pranuar ate si falenderuese.Jeta është dhuratë e bukur,ate duhet jetuar,shfrytëzuar dhe sfiduar sa ma mirë qe mundemi duke qen falenderues të saj(Jetes).

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.